Oktober 2011 - Balder er 20 mnd

Oktober 2011 - Balder er 20 mnd

mandag 10. mai 2010

9. mai - Balder er 3 måneder

Balder er nå 3 måneder gammel, og i helga hjalp han oss med hagearbeidet på en fantastisk fin og varm maisøndag.

Det ble også tid til å sløve litt i skyggen, og den første utendørsblunden var et faktum!

Balder er en ivrig og aktiv krabat med stort engasjement og aktivitetsnivå. Han fikk mye skryt av dyrlegen før helga - en flott og tillitsfull gutt som tydeligvis har vokst opp hos en bra oppdretter!

Hele familien trives med Balder, og den siste uka har han møtt mange flotte hunder i nabolaget. Han ble fort venner med et par flotte høflige tisper, men gikk også veldig godt sammen med en nydelig flatcoated hannhund. Den gamle barneparken på Rognheim har blitt hundegård hvor man kan slippe hundene løs. Balder har foreløpig kun iakttatt aktivteten fra utsida, men ble bra kompis med en meget ivrig Boston terrier på 5 år, - men som likevel var på Balders størrelse. Den kjempestore grønlandshunden var det ikke like interessant å hilse på (uuææææ)...

Ellers har han begynt på Trondheim Hundeskole, og etter første kurskveld var det ikke mye energi igjen i kroppen - fullstendig utflating!

5 kommentarer:

annemarlen sa...

Hejsan Balder med familj. Vad skoj med en liten islandspojke till på nätet. Vi har Eydis Av Isheim som är två dagar äldre än både Bella o Balder. Våra valpar träffades innan vi fick hem Eydis. Jag tänker följa Balder och läggen en länk på Eydis Blogg. Välkommen att titta in där ibland.
Lycka till i fortsättningen med Balder.
Här finns bild på hela islänningsgänget: http://www.isheim.net/Bersa%202.html scrolla ner till 30 mars...

Vardegjengen sa...

Jeg syns Balder har forandret seg masse. Kan se ut som om han er litt mer langbent akkurat nå enn Bella på bildene. Men bilder kan jo lyge. Han er utrolig søt. Bella er og veldig trygg og god. Får utrolig masse skryt av henne. Og hun og som Balder sjarmerer alle. Gikk forbi en gjeng med ungdomskoleelever i forgårs. Og når hun så dem gikk halen som en propell, hun stoppet opp. Og jeg er sikker på at hun da tenkte: "Hvem skal jeg sjarmere først?" :-) Og jeg tror faktisk alle sammen var borte og hilste på henne. Og de va sikkert 40 stk. Så det tok jo litt tid :-) kan tenke meg at dere opplever liknende episoder.

T :-) sa...

Hei
For en vakker gutt! :-))) Det er alltid morsomt å oppdage en ny blogg om en islending :-)Jeg komer nok til å følge med her også.
Hilsen Tove (med en ganske mye større islending)

Marianne sa...

Balder og Bella!! Søsken?

Balder sa...

Hei Marianne.

Balder og Bella er søsken ja. Forskjellige av utseende, men like sjarmerende :-)