Oktober 2011 - Balder er 20 mnd

Oktober 2011 - Balder er 20 mnd

søndag 13. februar 2011

Hurra for 1-årsdagen

Vi gratulerer Balder med 1-årsdagen den 9. februar!

Det er en utrolig flott vinter i Trøndelag for tida, og bildene under er tatt rett etter at sola har stått opp og gradestokken viste minus 15,5 grader. Perfekte forhold for en islandsk fårehund, og relativt friskt rundt nesen til eieren!

Balder har roet seg mye den siste tiden, og voktingen rundt hus og hage har avtatt. Derimot er det to-tre tisper i nabolaget som har løpetid, og gutten er tydeligvis gammel nok til å være interessert. Ulvehylene høres med ujevne mellomrom og det er så som så med matlysten. Tydelig vanskelig å være unghund og bli utsatt for slike fristelser.

Pelsen til Balder har blitt litt lengre og kraftigere den siste tiden, og en litt mørkere litt gylden rødfarge er nå dominerende.


Balder hilser til søster Bella i Stavanger og gratulerer med dagen! Det hadde vært moro om vi kunne møttes en gang! Kanskje på Frya eller en ustilling i løpet av året?

6 kommentarer:

Isakstua sa...

Gratulerer med dagen Balder!!! Herlig å bli 1.år!
Draumur og Odin hilser og håper du får en fantastisk dag!

Vardegjengen sa...

Gratulerer med dagen Balder. Du er blitt så flott. Bella har og blitt litt mørkere, men langt i fra så mørk som Balder. Og det blir hun jo aldri, men kansje hun en gang blir like mørk som onkel Dofri....kansje... :-) Må si at jeg syns litt synd på hannhundene i de løpetid tidene. Det er ikke enkelt for dem. Husker og det at min avdøde Chico ulte godt. Og enda mer uling ble det jo selvsagt når vi fikk tispe i huset selv. :-)

Marianne sa...

Gratulere med dagen Balder! Visst er du blitt en skikkelig kjekkas av en islendergutt!! Vi håper også å få hilse på deg på Frya! Det blir kjempegøy, gleder os masse til det!

Irén T. A. Færevaag sa...

Gratulerer med vél overstått til navnebror Balder! Store, flotte gutten :-)

Husker vi gikk på kurs hos Fjellanger på Stend med Balder (valp) da noen av tispene nærmet seg løpetid. Instruktøren sa bare tørt til oss at vi kunne reise hjem igjen - Balder var helt "offline", hahaha Ikke greit å være proppet med testoreron som våkner til live nei :-)

Irén T. A. Færevaag sa...

*testosteron* skulle det visst være :-D

snorredimma sa...

Gratulerer med vel overstått 1-årsdag, Balder! Vi er sikre på at du hadde en knall-fin dag!!

Snutehilsen fra Snorre og Dimma